VT wonen & design beurs stand 11.208.
 

MILANO
Een stoere keuken met karakter

 

Model Milano het boegbeeld van het merk JACOB. De keuken springt in het oog door haar robuuste karakter, het onvervalste en levendige uiterlijk en de stoeren grepen. Het keuken model is gemaakt van verroest en verouderd staal en heeft een breed scala van verschillende deuren en laden in haar gamma. Hierdoor is bijna elk denkbare combinatie mogelijk.

 Wandblok

EEN ZELFSTANDIG (keuken) MEUBEL

Dankzij de robuuste aanblik van model Milano kunt u de keuken vrijstaand tegen de wand plaatsen. U kunt de basisfuncties zoals koken en spoelen in het wandblok integreren.

Landelijk keuken van verroest staal JACOB.jpeg

 Eiland 

EEN PLEK van arbeid en gezelligheid

Koken en tegelijk communiceren – met een keukeneiland staat u met uw gezicht naar de mensen in uw leefruimte. Het eiland kan voorzien worden van functies zoals een spoelunit en een kookplaat. Het is niet alleen een werkplek voor het bereiden en koken van het eten, maar biedt ook voldoende bergruimte.

Keuken geroest staal in Maarn .jpeg

 Hoge kast

Optimaal gebruik van de ruimte

Als u meer bergruimte nodig heeft, bijvoorbeeld om inbouwapparatuur te integreren, dan kunt u model Milano in de hoogte uitbreiden. Zelfs een uitbreiding tot aan het plafond is mogelijk.

01 Jacob Interiors DK.jpeg

 Onvervalst & levendig

KARAKTERISTIEK uiterlijk en een ERGONOMISCHE indeling

Het verroeste staal en de gewaaierde tekening in het betonnen aanrecht zorgen voor het levendige effect van model Milano
Geen een front is hetzelfde. Dat maakt dit model zo uniek!

03 Jacob Interiors DK.jpeg